EFC – Az ülőfelület és fekvőfelület keménységének állítása egyetlen mozdulattal

Paradigmaváltó találmány

Milyen további előnyökkel járhat a technológia alkalmazása bútorgyártóként?

A technológia alkalmazása számos előnnyel jár:

 • Az EFC párna és matracmagok bármilyen PU szivaccsal, memóriahabbal vagy akár táskarugós megoldással is tökéletesen működnek.

 

 • A technológia könnyű alkalmazhatóságának köszönhetően bármely kárpitos bútor, vagy fekvőmatrac esetén hozzáadott értéket képezhet.

 

 • Gyakorlatilag bármilyen ülő-, vagy fekvőfelületbe beépíthető, legyen szó forgószékekről, kárpitos ülőbútorokról, ágymatracokról vagy ágyazható kanapékról!

 

 • Sokkal puhább vagy akár keményebb is lehet, mint a megszokott. A technológia alkalmazása révén az egyes felületek puhaságának és keménységének szélsőértékei jelentősen kitolódhatnak.
 • A technológia viszonylag alacsony előállítási és adaptálási költsége miatt nem növeli meg jelentősen a bútor előállítási költségét.

 

 • A technológia alkalmazásának köszönhetően adott komfortszint alacsonyabb alacsonyabb költségen is elérhető. Adott tulajdonságok, olcsóbb anyagok kisebb rugalmasságú, kisebb köbméter súlyú habokkal és egyszerűbb alátámasztási rendszerekkel is elérhetőek.

 

 • Az EFC technológia általános elterjedéséig jelentős extra profitot termelhet az alkalmazó bútorgyártóknak. Akár alacsonyabb árfekvésű bútorok is magasabb áron értékesíthetőek, vagy a meglévő bútorok szélesebb körnek értékesíthetők. Az árrés növekedés egyes területeken kiemelkedő is lehet.

 

 • Jelentős innovációs értéket képvisel – A technológiát elsők között adaptáló bútorgyártók átlagon felüli figyelemre és magas eladási számokra számíthatnak.
 • A terheléses tesztek 50%-os élettartam növekedést mutattak ki. 40.000 terhelési ciklus után mindössze 2.3% magasságvesztés és 2,6-7,6% lágyulás, keménység csökkenés volt mérhető. Az elhasználódásból és “kiülésből” eredő vevőpanaszok jelentősen csökkenhetnek, miközben a környezetet terhelő hulladék mennyisége is csökken.
 • A technológia alkalmazása több szempontból is környezetkímélő. Nem használ energiát, a magasabb élettartam miatt kisebb hulladék terhet képez, és ahogy már említettük, a környezetet kevésbé károsító táskarugós matracokkal is tökéletesen használható.
 • A technológia kiváló belépési lehetőséget biztosít számos egyedi célpiacra, mint például a szállodaipar, az egészségügy, a járműipar és a tömegközlekedés.
 • Ügyfeleit elkötelezetté teszi a márkája mellett, mivel olyan terméket vásárolhat Öntől, amely maximális elégedettséggel tölti el. – A panaszkezelésre fordított energia csökkenthető!

 

 • Jelentősen megnövekedő vásárlási igényre számíthat. Az EFC komforttechnológiával szerelt bútorok egy unikumot képeznek a jelenlegi kínálatban. Szenzációsan kényelmesek, mindig éppen azt a komfortot biztosítják használóinak, amelyre aktuálisan igényük van!

 

 • Az EFC technológia a bútoriparban kiemelkedő értékesítési és marketing támogatással bír, melyet ingyenesen biztosítunk a kiskereskedőknek és a gyártóknak.

  A technológia különlegessége abban rejlik, hogy eddig elképzelhetetlen módon szolgálja a vevők komfortigényét. Az EFC kapcsolat a jövővel. Lehet, hogy az Ön cégének a jövőjével is?

  Kezdje meg velünk
  a párbeszédet!

  Induljon el velünk az EFC komforttechnológia
  integrációs folyamatán!

  Lépésről-lépésre végigkísérjük Önt a technológiánk adaptálásának lehetőségein, segítségére leszünk abban, hogy minden szükséges információ birtokában ideális döntést hozhasson a technológia alkalmazása felől.

  Az integrációs folyamat célja az új komforttechnológia alkalmazásával járó előnyök és esetleges kihívások hatékony meghatározása. Természetesen a párbeszéd megkezdése önmagában nem jár elköteleződéssel.

  Bútor-, vagy matracgyártó vagyok, további információt kérek és regisztrálok. Alkalmaznám az EFC technológiát.

   

  Milyen további előnyökkel járhat a technológia alkalmazása bútorgyártóként?

   

  Az EFC működésének részletes bemutatása

   

   

  Történelmi bemutatás
  A múlt nagyszerű jövőt vetít Ön elé